ANLAMLI YARDIMA PLAKET

Manavgat'ta faaliyet gösteren Reverans Bale ve Dans Okulu 2007 yılında düzenlemiş olduğu bale gösterisinin gelirini Polis Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışladı.

İşletmeciliğini Okan ve Natali Sezen'in yapmış olduğu Revanas Bale ve Dans Okulu'nun 2007 yılı bale gösterisinden elde ettiği gelir Manavgat İlçe Emniyet müdürlüğünde düzenlenen törenle Polis Şehitleri Aileleri Derneğine verilmek üzere Manavgat Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Genç’e teslim edildi.

Reveans Bale ve Dans Okulu işletmecisi Okan Sezen, geçtiğimiz yıllarda da yapmış olduğumuz gösterilerden elde ettiğimiz geliri Polis Şehit Aileleri Derneğine bağışlamıştık. 2007 yılında da okulumuz tarafından düzenlenen gösterilerden elde ettiğimiz geliri bizleri gece gündüz koruyarak güvenliğimizi sağlamaya çalışırken şehit olan polislerimizin ailelerine katkı olması için Polis Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışlamayı uygun gördük.

İmkânlarımız çerçevesinde bu tür yardımlara devam edeceğiz" dedi. Polis Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine teslim edilmek üzere elde edilen geliri alan Manavgat Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Genç ise;" Reverans Bale ve Dans okulu sahiplerine göstermiş oldukları örnek davranıştan dolayı teşekkür ederek kendisine plaket verdi.

Yorumlar