DRV'nin yıldızı Side

Side-TUDER, MATAB ve TOI bu yıl 57. olağan Kongresini Belek’te gerçekleştiren Alman Seyahat Acentaları Birliği (DRV)’nin , “Jüri Özel Çevre Ödülü”ne layık görüldü.


Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (Side-TUDER), Manavgat Turizm Altyapı Geliştirme Birliği (MATAB) ve Tur Operatörleri İnsiyatifi (TOİ)’ne Alman Seyahat Acenteleri ve Tur Operatörleri Birliği DRV (Deutscher Reise Verband) tarafından “Jüri Özel Çevre Ödülü” (DRV Environmental Certificate of Excellence 2007) verildi.


Bu yıl 57. olağan Kongresini Belek’te gerçekleştiren Alman Seyahat Acentaları Birliği (DRV) onuruna Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen veda gecesi yemeğinde, DRV Başkanı Klaus Laepple tarafından ‘’Sürdürülebilir Turizm İçin İşbirliği’’ projesiyle DRV Çevre Ödülüne aday olan Side-TUDER (Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği) , MATAB (Manavgat Turizm Altyapı Geliştirme Birliği) ve TOI’ ye ( Tur Operatörleri İnsiyatifi) ödülleri verildi.


DRV Başkanı Laepple yaptığı konuşmada, 1987 yılından beri dünyanın çeşitli destinasyonlarında çevreye ilişkin gerçekleştirilen çalışmaları izlediklerini ve bu çalışmalarda başarı gösteren kurum ve kuruluşları desteklemek ve takdir etmek amacı ile ödüllendirdiklerini ifade etti.

Yorumlar