MANAVGAT YENİ YILA İKİ AYRI ADLİ OLAYLA BASLADI

Manavgat yeni yıla iki adli olayla başladı. Manavgat Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar neticesinde piyasaya sahte para süren iki kişi ve Extasy hapla yakalan 3 kişi adli mercilere çıkartıldı

Manavgat yeni yıla iki adli olayla girdi. Manavgat Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları sonucunda piyasaya sahte para süren iki kişi ile extasy hapı sattıkları belirlen 3 kişi gözaltına alınarak adli mercilere çıkartıldı.

Emniyet ekipleri dün akşam ihbar üzerine harekete geçerek Sorgun Bulvarı üzerinde 07 DU 842 plaklı oto içerisinde ki şahısların bir markete sahte para sahte para sürdüğünün bildirilmesi üzerine ekipler, aracı takibe alarak araç içerisinde bulunan Y.Ö. ve F.S. isimli şahısları yakaladı.

Y.Ö. isimli şahsın üzerinde sahte olduğu değerlendirilen nüfus cüzdanı, A.C. adına sürücü belgesi çıkmış ve şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramalarda çok miktarda sahte olduğu anlaşılan 50 YTL’lik para, ayrıca çek ve senet ile bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Dün 15.30 civarlarında Antalya Caddesi PTT önünde yapılan çalışmalar neticesinde, 07 CKZ 80 plakalı araç içerisinde şüpheli görülen şahısları takibe alan emniyet güçleri, M.T. , M.Y. ve G.K. isimli şahısları bir poşet içerisinde uyuşturucu olarak değerlendirilen 75 adet Extasy hap ile birlikte yakaladı. Gözaltına alınan zanlıları adli mercilere çıkartıldı.

Yorumlar