MİNİKLERİN YILBASI EGLENCESİ

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Manavgat Anaokulunda yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Eğlence renkli görüntülere sahne oldu

Manavgat Anaokulunda yeni yıl eğlencesi düzenlendi. 170 öğrencinin bulunduğu okulda Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Taş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Akın Gülya Akçut ve Elif Akman Alaş tarafından organize edilen yılbaşı eğlencesinde

Nasrettin hoca çeşitli fıkralarıyla çocukları hem güldürüp hem düşündürürken Palyaço gösterisi eğlendirdi. Palyaço gösterisinin ardından yas pasta kesilerek miniklere ikram edildi. Miniklerin mikrofonu alarak şarkı söylemesi renkli görüntülere sahne oldu.

Müzik eşliğinde öğretmenlerinde katılımıyla yapılan eğlenceyle organizasyon son buldu. Manavgat Anaokulu Müdürü Semiha Bayır, organizasyonu yapan okul aile birliği yönetimine teşekkür ederek yapılan eğlencedeki amacın çocukların gelişiminde sosyal yönlerini geliştirmek olduğunu söyledi. Bayır, “çocuklar her şeyi oyun oynayarak, şarkı söyleyerek ve eğlenerek öğrenirler.

Bizde bu tür bir eğlenceyle çocuklara paylaşma ve paylaşmak duygularını gelişmesini sağlamak ve çocukları eğlendirmek amacıyla böyle bir eğlence düzenledik” dedi.

Yorumlar