OGRETMEN VE COCUGU VEFAT ETTi

Manavgat evinde çocuğu ile birlikte öldürülen öğretmenin şokunu yaşıyor.
Manavgat'ta bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan 34 yaşındaki Figen Altıner ile aynı okulun ikinci sınıf öğrencisi oğlu 7 yaşındaki Oğuzhan Altıner, vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü. Altıner ailesinin yeni satın aldıkları daireye bir hafta önce taşındıkları belirlendi.

Manavgat'ın Aşağı Pazarcı Mahallesi'ndeki 14 numaralı Işık Apartmanı'nda oturan Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Figen Altıner ile aynı okulda ilköğretim 2'nci sınıf öğrencisi oğlu Oğuzhan Altıner evlerinde öldürüldü. Vücutlarının çeşitli yerlerinde bıçak darbeleri bulunan cinayet kurbanlarını, Figen Altıner'in Manavgat Lisesi Edebiyat öğretmeni olan eşi Azmi Altıner saat 13.00 sıralarında öğle yemeği için eve geldiğinde buldu.


Milli Egemenlik İlköğretim Okulu yöneticileri, Figen Altıner'in saat 12.00 sıralarında telefon ederek biraz rahatsız olduğunu ve hastaneye gitmek için sevk kağıdı almaya geleceğini söylediğini belirtti. 5 ay önce Bolu'dan Manavgat'a tayin olan Altıner çiftinin, yeni satın aldıkları eve 11 Kasım'da taşındığı kaydedildi.
Kamil ATALAY

Yorumlar