SİVASSPOR’DA HEDEF UEFA

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor ikinci yarı hazırlıklarını Manavgat’ta sürdüyor. Teknikdirektör Bülent Uygun Hedeflerinin UEFA kupasına katılmak olduğunu belirterek takıma 2 yerli 2 yabancı oyuncu olmak üzere 4 oyuncu transfer edeceklerini söyledi

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor'un ikinci yarı hazırlıklarını Manavgat’ta sürdürüyor. Sivasspor ikinci yarı hazırlıklarına Teknikdirektör Bülent Uygun yönetiminde günde yaptığı çift antrenmanla hazırlanıyor.


Sivasspor'da Teknik direktör Bülent Uygun, futbolcularını sıkı bir çalışma yaptırırken Devran, Mehmet Yıldız, Musa, Hayrettin, Abdurrahman ve Gökhan'a diğer arkadaşlarından ayrı ağır bir idman programı uygularken, bol bol gol çalışması yaptırdı. Kampa dün katılan Muhammet Ali Kurtuluş ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.


Antrenman sonunda gazetecilere bir açıklama yapan Teknik direktör Bülent Uygun, Manavgat kampının mükemmel geçtiğini belirterek, "Suena Otel Sahibi İşadamı Erhan Korkmaz, 'lider takımı ağırlamaktan gurur duyarım' dedi ve bütün kamp masraflarımızı kendisi karşıladı. O yüzden oteldeki gerek iki çim sahanın gerekse ortamın güzelliği nedeniyle bizim açımızdan her şey muhteşem geçiyor.

4 oyuncu transfer edeceğiz
Mehmet ve Hayrettin'in transferi konusunu kesinlikle kapattık. Çünkü artık oyuncu satmayı değil, takımımıza nasıl takviye yapabiliriz onu düşünüyoruz. Belediye Başkanımız Sami Aydın ve Valimiz Veysel Dalmaz'ın önderliğinde şu anda İstanbul'da Sivaslı 300 zengin işadamı ve Sivas'ta da 100 zengin işadamı ile yapılacak toplantıda çıkacak paranın durumuna göre de maddi gücümüze bakıp transferler yapacağız.


2 yerli 2 yabancı olmak üzere 4 oyuncu düşünüyoruz. Takımımıza da genç olarak Fenerbahçe'den Mahmut Hanifi ve Onur Tuncer ile Malatyaspor'dan Emre Aktaş, Bursaspor'dan Ömer Kaplan'ı aldık. Takımdan ayrılan 5 genç arkadaşımızın yerine onların eksikliğini hissettirmeyecek 4 tane kaliteli genç oyuncuyu kadromuza dahil ettik.

Yorumlar