TRENDY OTEL’DE YILBASI COSKUSU

Manavgat’ın Side beldesinde tatilde bulunan turistler yeni yıla otellerin hazırladıkları şov ve eğlencelerle eğlenerek merhaba dediler

Manavgat’ın Gündoğdu Beldesi’nde bulunan Trendy Aspendos Beach Otel, yılbaşı için özel bir gece düzenledi.

Her türlü süsleme ve dekorasyonla otel daha zevkli ve eğlenceli bir hale getirilirken, gecede çeşitli gösteriler yapıldı.
Aspendos salonunda kokteyl ile başlayan gecede, 2007 yılı içersinde gerçekleşen Türkiye’den ve Dünyadan önemli olayların sunumları yapıldı.

Daha sonra restoranda devam eden yılbaşı eğlencesinde müşterilere yılbaşına özel hazırlanan yemekler ikram edildi. Orkestra eşliğinde eğlenen yerli ve yabancı müşteriler, saatler tam 00,00 gösterdiğinde hep birlikte ondan geriye doğru sayarak, havai fişek gösterileri ve şampanya partisi ile 2008 merhaba dediler.

Otelde bulunan turistler yeni yıla eşleri ve sevgilerini öperek girdiler. Turistler tarafından yeni yıl pastasının kesilmesinin ardından yerli ve yabancı müşteriler diskoda sabahın ilk saatlerine kadar eğlendiler. Trendy Otelleri Genel Koordinatörü Lemi Küçük bütün misafirlerinin yeni yıllarını kutlayarak, 2008 yılının bir önceki seneden daha güzel geçmesini temenni etti.

Yorumlar